• Očkovanie nad 56 rokov

          • Slovensko  aktuálne rozširuje vekovú hranicu občanov, ktorí sa môžu očkovať vakcinou AstraZeneca, na vek do 70 rokov. Keďže vláda zvolila od 8.3.2021 novú stratégiu očkovania, ponúkajú zamestnancom škôl a školských zariadení zaradených v sieti od veku 56 rokov do veku 70 rokov poslednú prednostnú možnosť registrovať sa na očkovanie v dňoch 6.3. a 7.3.2021.

            Ak mate záujem o očkovanie sa v týchto termínoch, môžu sa všetci vo veku od veku 56 rokov do veku 70 rokov registrovať cez tento prihlasovací formulár: https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-vactination-teacher-56-105.html .

          • Očkovanie všetkých zamestnancov školy do 55 rokov

          • V nižšie uvedených centrách sú dostupné termíny na očkovanie pre všetkým zamestnancom škôl a školských zariadení zaradených v sieti vo veku do 55 rokov (vrátane).

             

            Prihlasovanie je možné na http://old.korona.gov.sk/covid-19-vactination-teacher-18-55.html 

             

            Na dni 27. 2. 2021 až 5. 3. 2021 je možná registrácia v očkovacích centrách v mestách - Banská Bystrica, Bardejov, Bojnice, Bratislava, Brezno, Dunajská Lužná, Dunajská Streda, Galanta, Humenné, Ilava, Komárno, Košice, Levice, Michalovce, Myjava, Partizánske, Považská Bystrica, Prešov, Rimavská Sobota, Rožňava, Snina, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Svidník, Topoľčany, Trebišov, Trnava, Trstená, Vranov nad Topľou, Žiar nad Hronom a Žilina.

             

            Potvrdením vystaveným riaditeľom školy sa zamestnanci budú preukazovať v očkovacom centre-